Team

Profielfoto-Sarah2

Sarah Recour

Sarah startte in 2012 haar eigen praktijk in Lauwe. Tegelijkertijd werkte ze oa op de diabetesafdeling in UZ Brussel, de voetkliniek in AZ Delta en de dienst orthopedie in AZ Groeninge om meer ervaring op te doen in deze disciplines. Ze werkte ook een 3-tal jaar bij de groepspraktijk Velghe-Raes in Bissegem voor biomechanische screenings.

Momenteel werkt Sarah voltijds in haar eigen praktijk in Lauwe waar ze zich vooral toelegt op biomechische screenings en bewegingsanalyses van kinderen, jongeren, (top)sporters en specifieke doelgroepen (reuma-diabetespatiënten). Daarnaast is ze ook de vaste podologe bij KV Kortrijk en dit voor de bewegingsanalyses/podologische zolen (1e ploeg en jeugd) als de verzorgingen (de eerste ploeg). 

Foto Lisa

Lisa Hubaux

Na mijn opleiding lichamelijke opvoeding en sport ben ik gestart aan de bachelor podologie vanwege mijn enorme interesse in het menselijk lichaam, meer bepaald in de voortbeweging ervan.

Tijdens mijn studies aan Arteveldehogeschool kwam ik o.a. te weten hoe belangrijk een goede voetzorg is en welke meerwaarde een podoloog kan bieden aan diabetespatiënten. Vanuit het belang voor de diabeteswondzorg blijft mijn interesse hier steeds in verder groeien. Om deze reden volg ik dan ook de basismodule wondzorg en de verdiepende module diabeteswonden. Eens dit afgerond is heb ik de intentie om het postgraduaat diabeteseducator te volgen.

Ik ben gestart in september 2020 als podologe. Ik doe voetverzorgingen aan huis en in de praktijk.